هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

کاربرد اتوکد در راهسازی چیست؟

کاربرد اتوکد در راهسازی چیست؟

کاربرد اتوکد دراهسازی چیست؟

مهندسان راهسازی چه استفاده ای از اتوکد دارند؟

از نقشه های اتوکدی پروژه چگونه استفاده کنیم؟

نرم افزار اتوکد با توجه به کاربرد های خیلی زیادی  که دارد و همچنین در دسترس بودن این نرم افزار امروزه خیلی زیاد مورد توجه مهندسان قرار گرفته است . در این مقاله سعی داریم کاربرد اتوکد در پروژه راهسازی را بررسی کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید . 

مزایای نرم افزار اتوکد

  • قابلیت استفاده در صنایع مختلف

  • امکان بازیابی برخی از فایل‌ها

  • سرعت بالا

  • قابلیت حاشیه نویسی در کنار طرح‌ها

  • کیفیت بالا در پردازش

  • محیط برنامه نویسی کاملا حرفه‌ای

  • شناخته شده به عنوان قوی‌ترین برنامه نقشه کشی ساختمان

  • امکان خروجی گرفتن با فرمت‌های مختلف

  • مدیریت لایه‌های مختلف نقشه

  • قابلیت ترسیم نقشه‌های مهندسی و معماری حرفه‌ای

  • امکان طراحی سه بعدی و دو بعدی

  • انعطاف پذیری بالا

       و …

کاربرد اتوکد در راهسازی

فرض کنید به عنوان یک مهندس نقشه بردار در پروژه راهسازی مشغول بکار هستین . اصلی ترین وظیفه شما به عنوان مهندس نقشه بردار  کنترل عملیات خاکی پروژه  ، کنترل لایه های روسازی و کمنتذل کد های ارتفاعی و  کنتذل اجرای صحیح  پل ها می باشد. 

کنترل عملیات خاکی در پروژه 

در این مرحله به کمک پروفیل های طولی و عرضی ما میتوانیم به راحتی عملیات خاکبرداری و یا خاکریزی را کنترل کنیم . در تمامی مراحل راهسازی میتوان گفت که از پروفلیل های طولی و عرضی  استفاده میکنیم .و کاربرد های زیادی را برای ما دارند . قبل از اینکه  گوشی های همراه بصورت هوشمند در اختیار ما باشند خب طبیعتا کنترل عملیات راهسازی یک مقداری سخت میشد . بعلت اینکه ما مجبور بودیم تمامی نقشه های پروفیل عرضی را با خود حمل کنیم . چون که این نقشه ها در کاغذ های A3 هستند حمل آن ها در طول اجرای پروژه مقداری سخت می باشد . ما به راحتی میتوانیم  با نصب برنامه dwg fast view بر روی گوشی خود اتوکد را روی گوشی داشته باشیم . برای اموزش نصب برنامه اتوکد برروی گوشی موبایل اینجا کلیک کنید .

آموزش تصویری نصب برنامه اتوکد برروی گوشی نسخه اندروید 

   

با نصب این برنامه براحتی اتوکد رو روی گوشی داریم و میتونیم توی پروژه که به کامپیوتر دسترسی نداریم اطلاعات پروفیل عرضی رو براحتی استخراج کنیم و در پروژه پیاده کنیم . 

 

نمونه مقاطع عرضی در موبایل
کد ارتفاعی خط پروژه

به عنوان مثال یک پروژه راهسازی رو فرض کنید که در مرحله اجرای سابگرید می باشد . ما بایستی توسط میخ کوبی برای گرید مسیر اقدام کنیم . میخ کوبی در راهسازی جهت اجرای هرچه بهتر و دقت بیشتر پروژه استفاده می شود . حال به راحتی در داخل گوشی خود که قبلا نقشه پروفیل عرضی را درون ریزی کرده ایم اطلاعات پروژه را در ان مقطع میگیریم و توسط دوربین های نقشه برداری میخ کوبی و اجرا میکنیم . 

 

کاربرد اتوکد در نقشه برداری
میخ کوبی جهت اجرای لایه های روسازی توسط گریدر

در پایان……. 

در این مقاله به کاربرد اتوکد در راهسازی پرداختیم و یاد گرفتیم که در حین انجام پروژه نیازی به نقشه های طولانی و خسته کننده کاغذی نداریم و براحتی با استفاده از نصب برنامه اتوکد نسخه اندروید میتوانیم تمامی مقاطع عرضی و طولی پروژه خودمون رو کنترل کنیم . میخ کوبی گرید مسیر را انجام دهیم . و حتی بدون داشتن دانش سیویل 3 دی براحتی در پروژه فعالیت داشته باشیم .  و همچنین   به کار ما و دقت ما سرعت بیشتری می بخشد . 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *